OTS StarGard
Gracz
chyba nie bede grał na tym otsie bo mnie wkurwia to że przez cały czas offline i wogule wkurwia terz mnie "kriss"
niby jest tutem ma pomagać i wogule chyba predzej to fiutek ktury nie pomaga bo prawdziwy tutor pomaga a nie jeszcze wyzywa innych mam go gdzieś jedyni ktuży b yli normalni to :olusia,bitek,alkoholik,goryl i daria
Nie wyzywam kogoś bez powodu... po drugie ty wyzywasz all, po trzecie Tutorem będe (raczej nie będę bo już otsa raczej nie będzie)
Wogle olusia jest zjebana mnie straszyła deadem odrazu po tym jak jej nie ustąpiłem miejsca na trainach, nie podlizuj się tak do wszystkich.... dla mnie wszyscy są nawet spoko ale Olusia zjebana na maxa...
Gracz
dla mnie wszysczy są spoko opruc gm bitka bo tera go nie lubie bo przez niego i jego silnik antyvirus mi prawie all strony zablokował a kriss to ty wszystkich obrażasz po pierwsze po drugie olusia może ma coś z głuwką bo jak wyszłem przed depo to raz powiedziała "nie wychoć przed depo bo ded to moja ziemia" a ja se pomyślałęm że musi ona mieć jakieś skutki uboczne po przeprowace itp wiencz sie zgadzam z tobą kriss że olusia ma coś nie tak z banią ale nie wyzywaj już nikogo xD
PIERDOLCIE SIE TAKIE GLUPOTY TO MOZECIE WYPISYWAC GDZIE IDZIEN A JA TAK NIE NAPISALAM
"nie wychoć przed depo bo ded to moja ziemia" NIBY KURWA JA TAK NAPISALAM!!!!!????????
PIERDOLCIE SIE